FÅRIKÅL I LAVVO

Fjell- og Fårikålfestivalen fornyer seg. Ikke bare skal Aftersau flytte innendørs på Oppdal Turisthotell, men fårikålserveringen på Torget får også ny innramming. Fire store lavvoer på 100 kvadratmeter hver bygges sammen og skaper en helt ny atmosfære for arrangementet.

  • Servering av fårikål er selvsagt en bærebjelke i Fjell- og Fårikålfestivalen sier festivalgeneral Stein Mellemseter. Vi satser også i år på å servere 1000 porsjoner og håper festivalpublikummet vil kose seg i våre nye lokaler.

Det er tradisjonen tro Inga Flatmos kokkelag som står i spissen for fårikål-kokinga. Med prima lammekjøtt fra Slakthuset Eidsmo Dullum og mandelpotet fra Fjellmandel Oppdal må resultatet bli bra.

Oppdal Bygdekvinnelag vil også være i lavvoen og servere kaffe og noe godt å bite i både lørdag og søndag.  Søndag kl. 12.00 arrangeres det for øvrig minikonsert med Oppdal Spell- og Dansarlag i lavvoen.