TREDJE UTGAVEN AV MOSKUS AKEVITT KLAR

Lørdag 3. oktober slippes en ny utgave av Moskus akevitt i forbindelse med Fjell- og Fårikålfestivalen.

– Vi bruker en helt spesiell blend til denne akevitten, som er lagret både på sherry- og portvinsfat. Blandet med lokale urter fra Oppdalsfjellene blir det en helt unik smak, og en sjelden myk og harmonisk akevitt, sier sunndalingen Odd J. Nelvik, som er en av drivkreftene bak Det Norske Brenneri. – Med både einebær, mjødurtblomster, tyttebær og fjellbjørkskudd er dette virkelig en smak av ville oppdalsfjell, mener Nelvik.

– I år har vi produsert 1789 flasker – og som det heter på etiketten: «når disse æ drøkkje å fortært, æ-itt de mer å få ti!»  Alle flaskene er nummererte.

Akevitten blir presentert i forbindelse med åpningen av festivalen fredag 2. oktober kl. 18.00.